MAX METAL

KORPE I SERVIS d.o.o.

Proizvodnja i prodaja 

099 87 00 000

Zubi

099 22 28 888

Korpe

099 84 00 000

Malčeri

Utovarne korpe za teške materijale

Utovarne korpe za visoki utovar/istovar velikih zapremina se koriste za rasute, lagane materijale, npr.  kukuruz, drvnu sječku itd.

Korpe radimo po potrebi kupca, za sve vrste strojeva u širina od 2000mm do 3000mm, sa zapreminama od 2m3 do 5m3.

 

Linija korpi za utovarivače na kotačima i utovarivače na gusjenicama, kao i korpe za bagere, rezultat je našeg dugogodišnjeg inovativnog razvoja, iskustva stečenog tijekom proizvodnje, a posebno uzimanja u obzir vrijednih saznanja iz prakse korisnika naših proizvoda tijekom zemljanih radova, rušenja, transporta agregata u kamenolomima.

Kombinacija dobro osmišljene proizvodnje na visokoj razini zanata s korištenjem računalnih dizajna i testiranja u zahtjevnim radnim uvjetima osigurava vrhunsku izvedbu uz minimaliziranje potrebnog zastoja.

 

Njihova je korisnost uvelike poboljšana kvalitetom upotrijebljenih materijala kao i tehničkim preporukama naših dobavljača. Sustav zuba bira se s obzirom na vijek trajanja kao i penetraciju za brz radni ciklus i zaštitu guma; kvalitetni metalni limovi otporni na habanje pružaju laganu i snažnu konstrukciju otpornu na habanje.

 

 

 

Korpe za utovar teških materijala radimo iz Hardox® 450 wear plate materijala - najpoznatiji materijal otporan na habanje.

Utovarna korpa za Liebherr 576


Utovarna korpa za Liebherr 576

Utovarna korpa za CAT 972M