PROIZVODNJA I PRODAJA PRIKLJUČAKA ZA GRAĐEVINSKE STROJEVE

PON-PET

08:00-16:00h

 

+ 385 99 222 88 88

+ 385 99 222 77 77

+ 385 99 222 88 88

+ 385 99 222 77 77

        Proizvodi

 

          Noževi za građevinske strojeve

          Četke-čistači

          Miješalice za beton

          BERTI malčeri

          ESCO zubi

          Zubi za ostale strojeve

          Vibro ploče

          Svrdla za bušenje

          Rovokopačke korpe 1-10t

          Rovokopačke korpe 11-24t

          Rovokopačke korpe 25-50t

          Rešetkaste korpe 

          Planirne korpe

          Nagibne planirne korpe

          Utovarne korpe

          Paletne vile

          Vile za silažu

          Produžetak krana

          Ripper

          Brze spojke

          Korpe krokodilke

          Hvataljke za trupce

          Sjekač stabala

          Utovarne korpe lake

          Utovarne korpe za visoki U/I

          Grablje

          Prihvatne ploče

          Trapezne korpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MALAGUTI

 

MALAGUTI je europska poznata robna marka u sektoru opreme i alata za obavljanje vrlo posebnih i specifičnih zadataka kao što su zbijanje bilo koje površine, zadržavanje zemlje, bušenje tla za ograde i šumsko bušenje panjeva, među mnogim drugim primjenama. Većinom uvijek koristeći male građevinske strojeve poput mini-bagera i malih utovarivača.

MALAGUTI

 

MALAGUTI je europska poznata robna marka u sektoru opreme i alata za obavljanje vrlo posebnih i specifičnih zadataka kao što su zbijanje bilo koje površine, zadržavanje zemlje, bušenje tla za ograde i šumsko bušenje panjeva, među mnogim drugim primjenama.

Većinom uvijek koristeći male građevinske strojeve poput mini-bagera i malih utovarivača.

 Vibro ploče za mini utovarvače

Za dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte:                                                                                   

     + 00 385 99 84 00 000

Pošaljite direktan upit:

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent


 

Vibro ploča

 

 

Dizajnirana za zbijanje bilo koje površine, vibro ploča posebno je korisna za zbijanje ispune u rovovima nakon polaganja kabela i cijevi. Pruža čvrstu, ujednačenu površinu koja traje tijekom vremena. Priključak je kompletan s fiksnom spojkom na stroj. Prikladni za sve potrebe, modeli se kreću od najmanje verzije od 1,5 tona do maksimalnog kapaciteta od 35 tona.

 

Brzo obavljaju poslove zbijanja, s prednostima u smislu sigurnosti, posebno kada se koriste u rovu, budući da nema potrebe da operater bude izravno u radnom području, a rezultati su brzi i čisti.

 

Pokreni video 


 

Zabijač stupova sa hvatačem

 

 

 

Vibro ploče mogu biti opremljene setovima za vibracijsko zabijanje stupova – obujmica za centriranje stupova – i hvataljkom za hvatanje drvenih ili betonsko-čeličnih stupova. Ovaj složeni alat idealan je za radove na zaštiti od klizišta, za postavljanje ograda, u poljoprivredi za sadnju vinograda i voćnjaka, za pripremu čvrste podloge za popločavanje i za mnoge slične namjene. Priključak je kompletan s fiksnom spojkom na stroj.

 

Pritisak prema dolje koji primjenjuje stroj osigurava silu potrebnu za zabijanje stupova. Jedan rukovatelj, koji radi iz kabine bagera, može podići stup pomoću hidrauličke stezaljke, postaviti ga i zatim zabiti u zemlju pomoću vibrirajućeg sustava, uz nenadmašnu sigurnost i učinkovitost.

 

Pokreni video 


 

Zabijač stupova bez hvatača

 

 

Zabijač pilota je idealan za radove na zaštiti od klizišta, za postavljanje ograda, te u poljoprivredi za sadnju vinograda i voćnjaka.

Priključak je kompletan s fiksnom spojkom na stroj.

Pritisak prema dolje koji primjenjuje stroj osigurava silu potrebnu za zabijanje stupova.

 

 


 

Brusilica za panjeve

 

Ovaj priključak je koristan za mljevenje panjeva i to radi vrlo brzo i učinkovito; kotač za sjeckanje njiše se s jedne na drugu stranu i postupno brusi panj sve dok ga potpuno ne ukloni. Izravni pogon s klipnim motorom daje najveću brzinu rezanja i time optimalnu produktivnost i učinkovitost. Zubi od volfram karbida izuzetno su čvrsti.

 

Posebno dizajniran za bagere od 1,5 do 13 tona u tri različita modela, ova brusilica panjeva također se može koristiti na teškim nagibima. Idealno za mljevenje čak i panjeva s problematičnim pristupom, poput onih u vrtovima i parkovima. Jednostavno rješenje za mljevenje panjeva bilo koje veličine.

 

Priključak je kompletan sa spojnicom s jednim klinom ili fiksnom spojkom na stroj.

 

 


 

Valjak za bager

 

Dizajniran za zbijanje dna i ispuna rovova, ovaj nastavak osigurava čvrstu, jednoliku površinu koja traje tijekom vremena. Opremljeni konusnim valjkastim ležajevima, kompaktori na kotačima dizajnirani su da osiguraju ujednačen rad, favorizirajući visok stupanj zbijanja.

 

Dostupan u 4 varijante od minimalno 1,5 tona do maksimalno 20 tona. Čelik visoke čvrstoće i izdržljivi ležajevi osiguravaju dug životni vijek priključka. Priključak je kompletan s fiksnom spojkom na stroj.

 

Pokreni video 

 

 


 

Svrdlo

 

 

Čvrst i visokoučinkovit priključak, svrdlo se može opremiti različitim vrstama nastavaka i nastavaka za najrazličitije poslove, od bušenja tla do cijepanja korijenja drveća i panjeva.

 

Priključak je kompletan sa spojnicom s jednim klinom ili fiksnom spojkom na stroj.

 

Malaguti svrdla su vrlo svestrana i mogu se opremiti različitim bitovima, prikladnim za poslove svih vrsta.

 

 

 Zahvaljujući MALAGUTI-ju, proširili smo našu paletu proizvoda, a samim time i rješenja koja možemo ponuditi našim kupcima kako bi od svojih strojeva mogli dobiti najveću svestranost i učinak.

 

 

Zahvaljujući MALAGUTI-ju, proširili smo našu paletu proizvoda, a samim time i rješenja koja možemo ponuditi našim kupcima kako bi od svojih strojeva mogli dobiti najveću svestranost i učinak.